Целутрон Целутрон В-2003 –   система за оформяне на тялото, разполага с 10 импулсни извода, които могат да се свържат едновременно с 20 електрода,което позволява третиране както на проблемните  зони, така и на по големи участъци на тялото.  Може да се използва едновременно  за намаляване на целулит, отслабване, за ускоряване на метаболизма и редукция на телесните мазнини.Чрез пасивна мускулна стимулация или фини вибрации, които  предизвиква целутронът, се подобрява микроциркулацията, засилва се клетъчният метаболизъм и се разнасят застойните продукти от обмяната на веществата.Това води до укрепване на съединителната тъкан,стягане на мускулите и кожата,намаляване на обиколките и целулита.

Курса на терапиите с целутрон  трябва да е не по малко от 20 процедури. Интензивността може да  бъде от всеки ден до 2 пъти седмично, но не по рядко.

  • за прибиране корема след  раждане
  • за по възрастни дами , които не са спортно активни и имат  андрогенно напълняване т.е. мастни натрупвания основно на ръцете и корема.
  • при отпусната и вяла кожа  и мускулна хипотония
  • при задържане на течностти и наличие на мек и оточен целулит. Целутронът с нискочестотните си токове освен апаратен масаж предизвиква и дразнене и стимулиране на кръвоносни и лимфни съдове.

За инфомрация, въпроси или запазване на час:

ВСИЧКИ УСЛУГИ
КОНТАКТИ