SPA капсула – комплексно въздействие на организма

SPA капсулата въздейства върху тялото и кожата чрез пара, инфрачервена топлина, хромотерапия, ароматерапия, виши душ, както и комбинация от всички тях. Всички програми, изпълнявани в SPA капсулата – релаксация, детоксикация, редукция на теглото, борба с целулита, премахване на стрес, тонизиране, закаляване и подмладяване, са разработени и се извършват под наблюдението на високо образовани специалисти. SPA капсулата ви предлага уникална комбинация от лечебен, разкрасяващ и подмладяващ ефект за лице и тяло в несравнима SPA Среда. Подарете си здраве, красота и самочувствие. SPA капсулата е един мини SPA център.

SPA капсулата е инновационна технология. Процедурата спомага за снемане на напрежението и стреса, подобрява самочувствието, повдига настроението, а също така помага в борбата с излишното тегло.

SPA капсулата съчетава в себе си два способа на въздействие върху човешкото тяло: инфрачервена топлина с пара, както и система от душове, направляваща вода върху тялото във всички страни – Душ Виши. Съвместното въздействие на инфрачервените лъчи и топлата пара създават идеалните условия за релаксация и възстановяване на силите, подобряване и укрепване на тонуса. От друга страна, капсулата предоставя възможността за смяна на различните въздействия върху тялото- хидро-, хромо-, термо- терапия и масаж. Тази процедура способства за подобрение на кръвоснабдяването на органите и тъканите, засилва всички обменни процеси в организма.

Многофункционалния комплекс предоставя широк спектър от процедури. Може да изберете Душ Виши, хидромасажна вана или парна вана, в зависимост от предписанията на лекаря или вашата цел от процедурата.

За получаване на максимален ефект от SPA-капсулата във всяка процедура активно се сменят и редуват различните режими. Благодарение на високата температура на парата се отварят порите на кожата и ако се използват допълнителни обтривания, маски или масла, биологически активните вещества по-добре попиват в кожата, допринасят голяма полза за тялото. Така в една процедура може да присъстват елементи на арома-терапия, музико-терапия и аеро-йоно-терапия.
Всичко това позволява в SPA-капсулата да се съчетават множество оздравителни програми: антистрес, възстановяване, релаксация, детоксикация, подмладяващи и антицелулитни.
Всеки комплекс широко се прилага не толкова в козметиката, но и в медицината, поради това, че процедурата в капсулата оказва положителен ефект при много заболявания на опорно-двигателния апарат, неврози, кожни заболявания, стрес, безсъние, главоболие и мигрена, а така също и при възстановителния период след травми и операции.

За инфомрация, въпроси или запазване на час:

ВСИЧКИ УСЛУГИ
КОНТАКТИ